Om oss


Välkommen till helikopterflyg.se! Vi är ett passionerat team som brinner för att erbjuda unika och minnesvärda helikopterupplevelser i Sverige. Med oss vid rodret är Sofia och Andreas, två erfarna helikopterpiloter som delar samma vision om att ge dig en extraordinär flygupplevelse ovanför landets vackra platser.

Sofia, med sin expertis och gedigna erfarenhet inom flygindustrin, har en djup passion för natur och äventyr. Med ett stort fokus på säkerhet och kundnöjdhet strävar Sofia alltid efter att erbjuda de bästa helikopterturerna och skapa minnesvärda stunder för varje gäst.

Andreas, med sin entusiasm och expertis inom helikopterflygning, är välkänd för sin skicklighet och professionalitet. Hans färdigheter som pilot och hans djupa kärlek för vackra platser gör varje tur med helikopterflyg.se till en spektakulär och spännande upplevelse du sent kommer att glömma.

Tillsammans strävar vi efter att ge dig en trygg och personlig upplevelse från det ögonblick du bokar en helikoptertur eller köper ett presentkort. Vi är stolta över att vara en del av den underbara världen av helikopterflygning och ser fram emot att ta dig med på en oförglömlig resa över Sveriges vackra landskap.

Låt oss vara ditt val för helikopterflygning och upplev friheten och spänningen i att flyga genom luften med helikopterflyg.se!